کد خبر:۸۵۰۹۴۲
طی 24 ساعت گذشته؛

آخرین وضعیت کرونا در ایران| ۲۲۵۸ مبتلا شناسایی و ۶۳ بیمار فوت شدند

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۸ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲۲۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: از دیروز تا امروز ۸ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد.

وی با اشاره به این که از بین مبتلایان جدید، ۴۱۹ مورد بستری و یک هزار و ۸۳۹ مورد از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند، افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۴۳ هزار و ۸۴۹ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۶۲۷ نفر رسید.

دکتر جهانپور در بخش دیگری از سخنان خود از بهبود و ترخیص ۱۱۲ هزار و ۹۸۸ نفر از بیماران خبر داد و افزود: ۲۵۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی در پیان گفت: تا کنون ۸۷۶ هزار و ۴۹۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار